2015. július 10., péntek

Újra itt

Hali!
sokáig nem volt rész és ezért elnézést szeretnék kérni tőletek...
Remélem nem lett szörnyű..

[Victor]

A következő reggel valami illatra ébredtem.
Eleinte azt hittem, még alszok, de kinyitottam a szemem és még mindig éreztem az illatot.Felültem az ágyon és Alexx-szel találtam szembe magam.
- Jó reggelt álomszuszék! - mondta egy mosollyal az arcán.
- Neked is. - mondtam majd viszonoztam a mosolyt.
Pár percig farkasszemet néztünk, majd egyszercsak belépett a szobámba, majd közeledni kezdett felém. Erre én kimásztam az ágyból, és teljes nagyságomban elindultam felé. Igen, teljes nagyságomban és teljes ruházatban, ami nekem csak egy rövidnadrágot jelent, amiben aludtam. Ezen "akcióm" láttán, szélesebb mosolya lett majd elindult felém a fekete halálfejes pólójában es egy feket szegecses szoknyában. Majd amikor elém ért, egy hirtelen mozdulattal ledöntött az ágyra, és amikor kinyitottam a szemem, ő már rajtam feküdt. Ezt azzal díjaztam, hogy a pólóját egy gyors mozdulattal levettem róla, és ledobtam. Újabb mosolyt láttam majd éreztem a csókját. Isteni volt, és szenvedéllyel teli, de mégis vad, szóval egyedi, úgymond Alexx-csók..
A csók után..

[Alexx] megpróbáltam a lány szemszöget is..

Korán keltem ezen a reggelen, de egyedül éreztem magam. Ami valamennyire igaz is, mert nem lakunk együtt Victorral.Sajnos nem is látom olyan gyakran. De ma másként lesz!
Elhatároztam magam, hogy meglepem Őt.
Ránéztem az órámra: Még csak délelőtt 9 óra. Hamar felöltöztem Victorhoz illően: egy fekete halálfejes pólót választottam, hozzá meg egy fekete szoknyát. Nem vagyok az a tipikus csaj, de remélem tetszeni fogok neki...
Elég gyorsan odaértem a házához, és bementem halkan. Utam egyből a szobájába vitt, hiszen hozzá jöttem. Az ajtaja előtt megálltam, ami nyitva volt, de ő még aludt. Majd pár percnyi csendben figyelés után, elkezdett mozgolódni. Biztos érezte a parfümöm, direkt a kedvéért választottam ezt, a Venom Love-ot. Láttam, hogy kinyitja a szemeit, és felül az ágyon. Meglepettnek tűnt, hogy ott állok előtte, de örült nekem.Én meg neki, szóval ez kölcsönös.
- Jó reggelt álomszuszék! - köszöntem neki egy mosollyal.
- Neked is. - válaszolta szintén mosolyogva.
Egy kicsit szugeráltam, mert különféle pózokban álltam, majd akarva-akaratlanul elindultam felé. Erre ő is felállt, majd a ruhájában ( rövidnadrágban) felém indult.
Nem mondom, tetszett, amit láttam ezért sietősebbre vettem a léptem, és pont előtte megálltam. Pár percig csak farkasszemet néztünk, aztán tudatosult bennem, hogy vágyom rá, ezért ledöntöttem az ágyára, amin meglepődött. Hirtelen a szemeibe néztem, amire elmosolyodott, majd egy gyors mozdulattal levette a pólóm. Erre muszáj volt megcsókolnom, mert éreztem, hogy neki is az jár a fejében, mint nekem a szenvedély és a másikunk...